Hinauspalvelu 24/7 – Joensuu ja Pohjois-Karjala

Apu Pesosten toimintavarmalla kalustolla hinaamme pois niin henkilöautot, pakettiautot kuin moottoripyörät sekä työkoneet ja laitteet.

Hinauspalvelu Apu Pesoset Oy tarjoaa ammattimaista hinausta nopein liikkein. Saat hinauspalvelut ennakkoon tilattuna tai päivystysluontoisesti kaikkina vuorokauden aikoina. Palvelemme sinua pääsääntöisesti Pohjois-Karjalan alueella sekä tarvittaessa kauempanakin. Toimialueeseemme kuuluvat muun muassa Joensuu, Lieksa, Juuka, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Liperi, Kontiolahti, Tohmajärvi ja Kitee. Meiltä onnistuu myös raskaan kaluston hinaukset!

Hinauspalvelut Pohjois-Karjalassa

Jättikö auto tien päälle jossain päin Pohjois-Karjalaa? Eipä hätää, auton hinaaminen onnistuu meiltä käden käänteessä. Hinausautomme kiitää nopeasti apuun kellon ympäri. Toimialueeseemme kuuluvat muun muassa Joensuu, Lieksa, Juuka, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Liperi, Kontiolahti, Tohmajärvi ja Kitee - toki riennämme muihinkin alueen kuntiin ja kyliin. Kun tarvitset hinauspalvelua Pohjois-Karjalassa, on apu aina lähellä. Soita ja tilaa hinauspalvelu Pohjois-Karjalaan, päivystys avoinna 24 h.

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko hinaus maksaa

 Hinta on alkaen 100€ riippuen sijainnista ja auton koosta.

Miten nopeasti apua on saatavilla

Saatte meiltä apua välittömästi puhelun kautta. Hinausauto lähtee liikkeelle heti kun kalustoa on vapaana mahdollisuuksien mukaan. 

Tyytyväiset asiakkaamme

Arvostelu Googlesta

Nopeaa ja asiakasytävällistä toimintaa, kun ongelma sattuu tienpäällä. Ammattiapua myös kuljetuammammattilaisille.

Arvostelu Googlesta

Todella hyvä kalusto ja autot siistissä kunnossa. Henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista. Voin suositella lämpimästi kaikille. Lisäksi kertovat aikataulunsa suoraan, jos heillä on kiire, niin suosittelevat tällaisissa tapauksissa turvautumaan toiseen hinauspalveluun.

Arvostelu Googlesta

Palvelu oli todella nopeaa ja ystävällistä! Ammattimies kun oli asialla, niin ovi saatiin auki, vaikka tilanne olikin melko haastava. Myös hinnoittelu oli myös hyvin reilua ja kohtuullista. Kiitos paljon avusta! Ehdoton suositus Apu Pesosille!