Raskaan kaluston hinaus

Raskaan kaluston hinaus vaatii koneistolta kunnolla ruista! Meidän kalustoltamme sitä onneksi löytyy!

Raskaan kaluston hinaus Joensuun ja koko Pohjois-Karjalan alueella onnistuu Apu Pesosen päteviltä pojilta, aina kellon ja vuorokauden ympäri 24/7.

Tehokkailla vinsseillä vinssaamme niin linja-autot, kuorma-autot, rekat, erilaiset ajoneuvoyhdistelmät ja muut raskaaseen kalustoon lukeutuvat ajoneuvot, kuten työkoneet. Toki teemme myös muut ajoneuvohinaukset.

Meillä on yli 10 vuoden kokemus raskaankaluston hinauksista, joten kaikki hinauksiin liittyvät tehtävät hoituvat otteissamme sujuvasti. Teemme raskaan kaluston hinauksia Joensuun ohella alueilla Liperi, Kontiolahti, Outokumpu, Kitee, Polvijärvi, Juuka, Nurmes,  Heinävesi, Lieksa ja Tohmajärvi.

Soita päivystysnumeroomme p. 0400 374 802 ja tilaa hinaus, niin pääset jatkamaan matkaasi ja autokin pääsee tarvittaessa oikeaan hoitoon!

Milloin hinaus raskaalle kalustolle?

Esimerkiksi silloin, kun ajoneuvoon on tullut tekninen vika, on tapahtunut liikenneonnettomuus tai ajoneuvo on suistunut tieltä ulos.

Meillä on kalusto, joka taipuu vaativiinkin vinssauksiin ja isojen kuorma-autojen siirtoihin. Saamme hoidettua hinaukset taitavasti ahtailtakin paikoilta.

Ja kun auto pääsee kyytiimme, pääset sinäkin! Emme jätä autoa saati kuskia hinauspaikalle pitkäksi aikaa odottelemaan.

Ennakkoon tilattava hinaus

Hinauksen voit tilata myös ennakkoon esimerkiksi tapauksissa, kun ajoneuvo on saatava siirrettyä korjaamolle tai muuhun määränpäähänsä. Kerromme mielellämme lisää hinauspalveluistamme, joten ota yhteyttä mikäli jokin asia jäi askarruttamaan tai haluat tilata hinauksen ennakkovarauksella.

Mitä asiakkaillamme on sanottavanaan meistä

Arvostelu Googlesta

Nopeaa ja asiakasytävällistä toimintaa, kun ongelma sattuu tienpäällä. Ammattiapua myös kuljetuammammattilaisille.

Arvostelu Googlesta

Todella hyvä kalusto ja autot siistissä kunnossa. Henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista. Voin suositella lämpimästi kaikille. Lisäksi kertovat aikataulunsa suoraan, jos heillä on kiire, niin suosittelevat tällaisissa tapauksissa turvautumaan toiseen hinauspalveluun.

Arvostelu Googlesta

Palvelu oli todella nopeaa ja ystävällistä! Ammattimies kun oli asialla, niin ovi saatiin auki, vaikka tilanne olikin melko haastava. Myös hinnoittelu oli myös hyvin reilua ja kohtuullista. Kiitos paljon avusta! Ehdoton suositus Apu Pesosille!