Romuauton nouto

Kun vanha auto on tullut tiensä päähän, tilaa romuauton nouto Apu Pesosilta.

Noudamme auton ilmaiseksi ja toimitamme sen puolestasi kierrätykseen. Auton kierrätys ja romutus on avullamme nopeaa, helppoa sekä kaiken lisäksi ilmaista! Toimimme koko Pohjois-Karjalan alueella Joensuusta aina Liperin, Kontiolahden, Kiteen, Outokummun sekä Polvijärven ja Tohmajärven alueille asti.

Autossa saa olla kyydissä ainoastaan autoon itseensä kuuluvat osat sekä toinen rengassarja!

Milloin auto kannattaa toimittaa romuttamolle?

Kun auton korjaus ei onnistu eikä auto kelpaa enää ajokäyttöön, kannattaa tilata romuauton nouto. Esimerkiksi auton turvallisuudessa tai ajo-ominaisuuksissa voi olla puutteita, jotka estävät sillä ajamisen. Lisäksi auton käyttökustannukset voivat kasvaa niin suuriksi, ettei sen ylläpito ole enää kannattavaa. Tällöin auton romutus on fiksu, luontoa ja kukkaroa säästävä valinta.

Tilaa auton romutus – hinta ei ole este

Jos mietit, paljonko palvelumme kustantaa, on meillä sinulle iloisia uutisia. Hoidamme kaiken tarvittavan täysin maksutta! Auton romutuksen hinta ei siis ole este, kun seuraava etappi on autopurkamo. Kun tilaat palvelun meiltä, koko romutusprosessi onnistuu nopeasti, vaivattomasti ja mikä parasta – ilmaiseksi.

Miten auton saa romutettavaksi?

  1. Tee tilaus verkossa 24 h täyttämällä oheinen lomake. Apua lomakkeen täyttöön puhelimitse arkisin klo 8–17 p. 050 5209 210 (toimisto)
  2. Noudamme romuauton hinausautolla viiden arkipäivän kuluessa tilauksesta (15km toimipaikasta muut tapauskohtaisesti hinausauton kulkiessa ohi).
  3. Noutopäivästä lähtien ajoneuvon tiedot poistetaan vakuutuksista ja ajoneuvorekisteristä (TraFi)
  4. Kuusankoski lähettää virallisen romutustodistuksen kahden viikon kuluessa auton noudosta

Mitä asiakkaillamme on sanottavanaan meistä

Arvostelu Googlesta

Nopeaa ja asiakasytävällistä toimintaa, kun ongelma sattuu tienpäällä. Ammattiapua myös kuljetuammammattilaisille.

Arvostelu Googlesta

Todella hyvä kalusto ja autot siistissä kunnossa. Henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista. Voin suositella lämpimästi kaikille. Lisäksi kertovat aikataulunsa suoraan, jos heillä on kiire, niin suosittelevat tällaisissa tapauksissa turvautumaan toiseen hinauspalveluun.

Arvostelu Googlesta

Palvelu oli todella nopeaa ja ystävällistä! Ammattimies kun oli asialla, niin ovi saatiin auki, vaikka tilanne olikin melko haastava. Myös hinnoittelu oli myös hyvin reilua ja kohtuullista. Kiitos paljon avusta! Ehdoton suositus Apu Pesosille!