Tiepalvelu 24/7 – Joensuu ja Pohjois-Karjala

Eikö auto käynnisty, puhkesiko rengas tai jäivätkö avaimet autoon? Apu Pesoset tarjoaa tiepalvelut nopeasti Pohjois-Karjalan alueella.

Kun auto jättää tielle tai matkalle tulee muita mutkia, on Apu Pesoset valmiina apuun. Tiepalvelumme toimii Pohjois-Karjalassa nopeasti ympäri vuorokauden. Palvelemme asiakkaitamme muun muassa paikkakunnilla: Joensuu, Kitee, Lieksa, Liperi, Kontiolahti, Juuka, Tohmajärvi, Polvijärvi ja Outokumpu. Ajamme nopeasti myös kaikkiin lähikuntiin ja kyliin, joten jos tarvitset tiepalvelua Pohjois-Karjalassa, kannattaa kilauttaa meidät paikalle!

Apua tien päälle 24/7

Apu Pesosten tiepalvelu päivystää 24 h vuoden jokaisena päivänä. Kauttamme saat tarvittaessa näppärästi myös hinauspalvelut. Voit kääntyä tiepalvelumme puoleen esimerkiksi silloin, kun:

  • Auto ei käynnisty: sytytysvika tai auton akku on tyhjä
  • Auton rengas puhkeaa
  • Avaimet jäivät lukittuun autoon
  • Bensa loppuu kesken matkan
  • Muu pikkuvika iskee yllättäen

Auto ei käynnisty?

Jos auto ei käynnisty, kutsu meidät paikalle! Annamme apuvirtaa, kun akku on tyhjä. Jos akku ei muuten toimi, voimme asentaa uuden akun. Tarvittaessa hinaamme autosi lähimmälle korjaamolle.

Avaimet autossa?

Joskus avaimet saattavat vahingossa jäädä lukittuun autoon. Auton ovien avaus onnistuu ammattilaiselta myös ilman avaimia. Käytämme auton ovien avauksessa erikoistyökaluja, jolloin selvitään ilman ikkunan rikkomista

Rengas puhki autosta?

Joskus rengas voi hajota tien päällä ja tuottaa mutkan matkaan. Jos mukana ei ole vararengasta, kannattaa kääntyä tiepalvelujemme puoleen. Apu Pesoset pistää pyörät pyörimään ja vaihtaa puhjenneen renkaan ripeästi uuteen.

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko hinaus maksaa

 Hinta on alkaen 100€ riippuen sijainnista ja auton koosta.

Miten nopeasti apua on saatavilla

Saatte meiltä apua välittömästi puhelun kautta. Hinausauto lähtee liikkeelle heti kun kalustoa on vapaana mahdollisuuksien mukaan. 

Tyytyväiset asiakkaamme

Arvostelu Googlesta

Nopeaa ja asiakasytävällistä toimintaa, kun ongelma sattuu tienpäällä. Ammattiapua myös kuljetuammammattilaisille.

Arvostelu Googlesta

Todella hyvä kalusto ja autot siistissä kunnossa. Henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista. Voin suositella lämpimästi kaikille. Lisäksi kertovat aikataulunsa suoraan, jos heillä on kiire, niin suosittelevat tällaisissa tapauksissa turvautumaan toiseen hinauspalveluun.

Arvostelu Googlesta

Palvelu oli todella nopeaa ja ystävällistä! Ammattimies kun oli asialla, niin ovi saatiin auki, vaikka tilanne olikin melko haastava. Myös hinnoittelu oli myös hyvin reilua ja kohtuullista. Kiitos paljon avusta! Ehdoton suositus Apu Pesosille!