Akkupalvelu 24H Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa

Eikö auto käynnisty? Onko auton akku tyhjä tai vioittunut? Auton akku saattaa joskus tyhjentyä yllättäen ja matka tyssää ikävästi.

Tyhjentyneen akun tunnistaa usein siitä, että avainta käännettäessä auto päästää vain raksuttavaa ääntä. Tällöin akkuun pitää antaa lisävirtaa tai jos kyseessä on akkuvika, täytyy se luultavasti vaihtaa uuteen. Apu Pesoset tarjoaa nopeaa ja ammattitaitoista akkupalvelua, jotta pääset jatkamaan matkaasi mukavasti. Tarvitsitpa apua tien päälle, työpaikalle tai kotipihalle, niin riennämme paikalle!

Tarjoamme tiepalvelut, kuten akkupalvelut, Pohjois-Karjalan alueella. Toimialueeseen kuuluvat esimerkiksi Joensuu, Kontiolahti, Kitee, Outokumpu ja Liperi. Liikumme joustavasti myös lähikuntiin ja kauemmaksikin, aina Juuan, Tohmajärven, Lieksan, Polvijärven sekä Kolin alueille. Kun auto ei käynnisty ja tarvitset apua akkuvian korjaamiseen, niin soita meille ja tulemme ratkaisemaan tilanteen! Testaamme akkusi kunnon, voimme antaa apuvirtaa autoon tai vaihtaa vioittuneen akun uuteen. Päivystyksemme on avoinna 24 h vuoden jokaisena päivänä.

Auton akun vaihtaminen - Uusi akku autoon

Jos auto ei starttaa, joskus on järkevämpää asentaa uusi akku autoon kuin ladata vanhaa akkua. Mekaanikkomme tarkistaa auton akun kunnon testerillä ja tarpeen vaatiessa vaihtaa uuden akun autoosi. Useimmiten auton akku kestää käyttöä noin 4–6 vuotta, jonka jälkeen se kannattaa vaihtaa suosiolla uuteen. Lisävirtaa voidaan antaa hyväkuntoiselle tyhjentyneelle akulle, jonka jälkeen akku lataa ajettaessa itse itsensä. Jos matkasi tyssää viallisen tai tyhjentyneen akun takia, niin soita ja tilaa akkupalvelu! Annetaan apuvirtaa tai asennetaan uusi akku autoon, niin pääset jatkamaan mutkitta matkaasi. Kun auton akun vaihtaminen on ajankohtaista, soita meille.

Mitä asiakkaillamme on sanottavanaan meistä

Arvostelu Googlesta

Nopeaa ja asiakasytävällistä toimintaa, kun ongelma sattuu tienpäällä. Ammattiapua myös kuljetuammammattilaisille.

Arvostelu Googlesta

Todella hyvä kalusto ja autot siistissä kunnossa. Henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista. Voin suositella lämpimästi kaikille. Lisäksi kertovat aikataulunsa suoraan, jos heillä on kiire, niin suosittelevat tällaisissa tapauksissa turvautumaan toiseen hinauspalveluun.

Arvostelu Googlesta

Palvelu oli todella nopeaa ja ystävällistä! Ammattimies kun oli asialla, niin ovi saatiin auki, vaikka tilanne olikin melko haastava. Myös hinnoittelu oli myös hyvin reilua ja kohtuullista. Kiitos paljon avusta! Ehdoton suositus Apu Pesosille!