Auton ovien avaus Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa

Jäivätkö avaimet autoon ja ovet lukossa? Älä murra ikkunoita, sillä niiden vaihto tulee usein kalliimmaksi kuin ammattilaisen suorittama auton ovien avaus!

Käytämme auton oven avauksessa erikoistyökaluja, jolloin säästytään ikkunoiden rikkomiselta. Tulemme avaamaan autosi ovet nopeasti ympäri Pohjois-Karjalan. Toimialueeseen kuuluvat esimerkiksi Joensuu, Liperi ja Kontiolahti sekä Outokumpu, Kitee ja Polvijärvi. Päivystämme 24 h, joten auton ovien avaus onnistuu milloin tahansa ja apua saa aina.

Apu Pesoset hoitaa oven avaukset Joensuun seudulla sekä muualla Pohjois-Karjalassa ripeästi kellon ympäri. Kun avaimet jäävät lukittuun autoon, kannattaa ottaa ammattilaiseen yhteyttä. Erityistyökalujen avulla oven avaukset onnistuvat ilman ikkunoiden rikkomista, jolloin säästyt kalliilta korjaustyöltä.

Auton ovi auki ilman avainta – miten se tapahtuu?

Ammattitaitoisella tiepalvelumekaanikollamme on työtavat ja välineet, joilla vanhat ja uudet autonovet saadaan avattua autoa vahingoittamatta, parhaimmillaan jopa kymmenissä sekunneissa.

Paljonko maksaa auton oven avaus?

Auton oven avaus maksaa alkaen 100 € siitä riippuen, missä autosi on Pohjois-Karjalan alueella. Hinta on joka tapauksessa edullisempi kuin rikottujen ikkunoiden vaihtaminen.

Mitä asiakkaillamme on sanottavanaan meistä

Arvostelu Googlesta

Todella hyvä kalusto ja autot siistissä kunnossa. Henkilökunta ystävällistä ja ammattitaitoista. Voin suositella lämpimästi kaikille. Lisäksi kertovat aikataulunsa suoraan, jos heillä on kiire, niin suosittelevat tällaisissa tapauksissa turvautumaan toiseen hinauspalveluun.

Arvostelu Googlesta

Palvelu oli todella nopeaa ja ystävällistä! Ammattimies kun oli asialla, niin ovi saatiin auki, vaikka tilanne olikin melko haastava. Myös hinnoittelu oli myös hyvin reilua ja kohtuullista. Kiitos paljon avusta! Ehdoton suositus Apu Pesosille!

Arvostelu Googlesta

Nopeaa ja asiakasytävällistä toimintaa, kun ongelma sattuu tienpäällä. Ammattiapua myös kuljetuammammattilaisille.